Profiel

IT-er met een scherpe analytische blik. Ik focus op hoofdzaken, organiseer, coördineer en structureer. Ik geef anderen de ruimte om dat ook te doen en help, ondersteun en  coach als dat niet direct lukt. Nieuwsgierig en analytisch ingesteld, gespitst op het vinden van de meest waardevolle antwoorden op vragen en uitdagingen. In mijn werk ben ik hoffelijk en vasthoudend. Mijn humor en vindingrijkheid helpen daarbij. 

Ambitie

Blijven leren

Specialisatie

Data Science, Data Analytics

Werkervaring

November 2020 - heden

GGDGHOR
Bron- en contactonderzoeker / Clusterteam

Als bron- en contactonderzoeker vertel ik mensen aan de telefoon de (positieve) uitslag van de Coronatest die ze hebben gehad. Vervolgens ga ik met hen in gesprek om de leefregels te bespreken en een overzicht te maken van de contacten die er in de afgelopen periode zijn geweest. Aansluitend verwerk ik de verzamelde informatie in het registratiesysteem van de GGD. Het RIVM brengt op basis van deze gegevens het verloop van de Corona – epidemie in kaart.

jan 2020 - jul 2020

Stichting Bee-Ideas, Utrecht
Scrummaster en Front-end Software engineer

Als Scrummaster en Front-end developer in een team gebouwd aan een review applicatie. Met de app worden van nieuwe, soms onbekende, thuiszorgartikelen door gebruikers beoordeeld. De applicatie maakt inzichtelijk hoe het gebruik van het product bevalt door ervaringen van gebruikers te delen. Daardoor hebben bedenkers, fabrikanten en leveranciers beter zicht op de inzet van bekende en onbekende thuiszorgartikelen; wordt het gebruik geoptimaliseerd en verspilling tegen gegaan.

jan 2019 - dec 2019

Executeur testamentair van de nalatenschap van mijn moeder.

Afhandelen van de financiële en materiële zaken uit het testament

mrt 2018 - dec 2018 (Project)

Geostruct B.V., Utrecht
E-learning ontwerper

Geostruct biedt haar klanten het IMS-framework: een uitgebreide software ontwerp suite om netwerken (fiber, kabel, elektra, etc.) te ontwerpen, te bouwen en te onderhouden. Ik heb voor deze suite een online leeromgeving ontwikkeld, gebouwd en beheerd zodat eindgebruikers zelfstandig kunnen leren werken met deze omvangrijke tool. Door het gebruik van de leeromgeving werden de business consultants sneller ontlast van het helpen van klanten die basisvaardigheden van het IMS nog onder de knie moesten krijgen.

sep 2015 - sep 2017

SOMT, Amersfoort
E-learning ontwerper / IT management

SOMT is een Universiteit voor Fysiotherapieopleidingen. Als E-learning ontwerper heb ik video-opnames van colleges en fysiotherapeutische handelingen opgenomen, nabewerkt en beschikbaar gemaakt; en ter ondersteuning van de colleges en toetsing van de studenten een elektronische leeromgeving ontworpen, gebouwd en beheerd. Dit leverde een verbetering en een verrijking op van het afstandsonderwijs aanbod van de SOMT. Ook was ik verantwoordelijk voor de IT infrastructuur en heb het ontwerp gemaakt voor de Audiovisuele voorziening in de nieuwbouw.

jan 2011 - jan 2015

Seniorweb, Utrecht
Coördinator PC Hulp

Seniorweb is een vereniging waar vrijwilligers leden helpen met het gebruik van de computer, mobiele apparaten en tablets. Zij doen dit door vragen te beantwoorden, uitleg te geven en computerstoringen te verhelpen. Als coördinator PC Hulp was ik verantwoordelijk om voor de vrijwilligers (~300) de werkzaamheden te coördineren; aan de vrijwilligers trainingen te geven (train de trainer) en bijeenkomsten te organiseren over ontwikkelingen in de ICT. Ook was ik verantwoordelijk voor het beheer en de verbetering van het intranet, dat door de vrijwilligers gebruikt werd om te leden te kunnen helpen.

mei 2007 - jan 2011

Open Universiteit, Amsterdam
Student-assistent

Voor de Open Universiteit heb ik aansluitend aan het behalen van het Bachelor-diploma gewerkt als corrector voor Java programmeeropdrachten van studenten.

dec 2005 - mei 2007

Zoomin TV/FTV, Amsterdam
Hoofd Studio- en videotechniek

Als hoofd Studio- en videotechniek was ik technisch eindverantwoordelijk voor de dagelijkse productie van (financiële) nieuwsprogramma's, het aansturen van een team van video-technici en grafisch werkers; het beheer van de uitleenbalie voor camera sets en verantwoordelijk voor de ondersteuning van de nieuwsredacteuren. Door het verbeteren van werkprocessen heb ik gezorgd voor meer efficiëntie en effectiviteit bij de inzet van mensen en middelen.

jan1990 - nov 2005

NOB/NOS - RTL4 - AT5, Hilversum/Amsterdam
Regisseur, schakeltechnicus, video-editor

Ik heb voor diverse zenders en omroepen gewerkt bij voornamelijk nieuws- en actualiteitenprogramma's. Ik heb de uitzendingen en montages verzorgd voor o.a het Journaal, RTL Nieuws, NOS-Actueel, NOS-Sport, diverse live programma's en een enkel spelletjesprogramma.

Opleidingen en certificaten

Studie Data Science (Novi, 30 ECTS)
jun 2022
Professional Scrum Product Owner PSPO1
sep2020
Professional Scrum Master PSM1
jan 2020
WO Bachelor Bedrijfskundige Informatica
1998-2009 (deeltijd)
Cursus Regie en Videomontage
1998

Technische kennis

Windows en Office 365
Goed
Android
Redelijk/Goed
Linux
Redelijk/Goed
Azure DevOps, Git(bash)
Goed
Visual Studio Code
Goed
Visual Studio CE
Redelijk
Adobe Photoshop/Première
Goed
Avid
Redelijk/Goed

Talen

Nederlands, Engels
Goed
HTML, Typescript/Javascript, CSS
Redelijk/Goed
Java, Python, Kotlin
Redelijk/Goed

Hobby en vrije tijd

In mijn vrije tijd lees ik veel en leer ik veel bij over organisatieontwikkeling, met name de Agile filosofie. Verder programmeer ik graag (in Python op dit moment). Ik volg Nieuws- en Actualiteiten, houd af en toe een spreekbeurt (liefst over filosofie, religie en zingevingsvraagstukken). Als ik dan nog tijd over heb sleutel ik graag aan mijn schip en kook ik lekkere dingen voor mijn familie.